Pracuj z nami! - szukamy fundraisera

15 lipca 2019

Fundacja Stonoga z siedzibą w Mikołowie to organizacja, która od 2010 roku pomaga najbardziej potrzebującym – rodzinom w trudnej sytuacji materialnej, osobom starszym oraz nade wszystkim dzieciom, które na co dzień borykają się z niepełnosprawnością i chorobą.
Pozyskujemy fundusze na to, by życie z chorobą było łatwiejsze. Finansujemy rehabilitacje, kupujemy leki, potrzebne sprzęty ortopedyczne i usprawniające, pokrywamy koszty leczenia.

W związku z ciągłym rozwojem organizacji poszukujemy osoby na stanowisko: FUNDRAISER (cały etat)

Do zadań osoby zatrudnionej na tym stanowisku należeć będzie:
- Tworzenie strategii fundraisingowej w Fundacji
- Zdobywanie funduszy i darowizn – rzeczowych i finansowych poprzez osobiste spotkania z Darczyńcami
- Budowanie relacji z Darczyńcami
- Budowanie bazy Darczyńców

Wymagania:
•    wysoko rozwinięte zdolności komunikacyjne
•    bardzo dobra umiejętność planowania działań i samodzielnej organizacji czasu pracy
•    dobra znajomość obsługi komputera, w szczególności pakietu MS Office
•    samodzielność, sumienność, odpowiedzialność i systematyczność
•    prawo jazdy kat. B

Zatrudnionej osobie oferujemy:
•    zatrudnienie w organizacji z 10-letnim doświadczeniem
•    umowę o pracę na cały etat
•    możliwość rozwoju i zdobycia doświadczenia

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV w terminie do 31 lipca 2019 na adres mailowy: fundacja@fundacjastonoga.pl

Prosimy o dodanie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)".

Wszelkie informacje na temat działalności fundacji znajdują się na stronie internetowej www.fundacjastonoga.pl i na profilu facebook: https://www.facebook.com/fundacjastonogapl