Podziękowanie Łukasza Ziółka za rehabilitację

16 stycznia 2018

Dzięki dofinansowaniu naszej fundacji, przez cały ubiegły rok Łukasz Ziółek systematycznie uczęszczał na zajęcia rehabilitacyjne. Efekty są rewelacyjne!!! Poniżej wiadomość od mamy chłopca:

"W imieniu swoim i syna Łukasza chciałam bardzo serdecznie podziękować Fundacji Stonoga oraz wszystkim Darczyńcom za okazaną pomoc.
Dzięki Wam i Waszej pomocy Łukasz może ćwiczyć i rozciągać przykurczone mięśnie w czasie rehabilitacji oraz brać udział w specjalistycznej terapii psychologicznej.
Efekty są bardzo duże. W załączeniu przesyłam dwa zdjęcia z wiosny 2015 roku, na których widać, że syn bardzo koślawo ustawiał nogi oraz zdjęcia najnowsze, zrobione 2 lata później, na których widoczna jest bardzo duża poprawa. Przesyłamy też i zdjęcie z samej rehabilitacji, gdzie pani rehabilitantka robi wszystko aby Łukasza jak najbardziej usprawnić.
Jest szansa, że za jakiś czas problemy z przykurczami zostaną zupełnie zniwelowane, dlatego nadal prosimy o wsparcie."